THE DETOUR

Când Nate (Jason Jones) are în față o oportunitate de avansare în carieră, familia se mută la New York. Deși toată lumea este încântată, Robin (Natalie Zea) devine conștientă de faptul că mutarea în acest oraș ar putea să o pună față în față cu propriul său trecut.

Loading...

GHIDUL EPISOADELOR
SEZONUL 1
SEZONUL 1
SEZONUL 2

Călătoria

Călătoria
Nate plănuiește o călătorie împreună cu soția sa Robin și cei doi copii, Delilah și Jared. Pe drum, ghinioanele se țin lanț, iar această vacanță pe patru roți se transformă într-o adevărată aventură, plină de surprize nu tocmai plăcute...
Loading...
MAI MULTE

PERSONAJE

Loading...

Jason Jones

Nate Parker

Nate Parker

Nate este capul familiei Parker. E întotdeauna bine intenționat, deși uneri ajunge în situații imposibile din cauza caracterului său impulsiv. E încăpățânat, iar dacă cineva se ia de vreun membru al familiei sale, nu va reuși nicicum să lase de la el, să întoarcă spatele și să plece.

CLIPURI

Loading...

Detour - Sezonul 2

DESPRE SERIAL

Acest serial aparte a fost creat de cuplul Jason Jones și Samantha Bee, aceasta din urmă fiind cunoscută și pentru celebrul show de televiziune „Full Frontal with Samantha Bee”. Unul din lucrurile prin care acest serial se evidențiază este umorul fizic, despre care Jones mărturisește că e preferatul său. Pentru că e atât de amuzant când cineva cade pe jos... mai ales când nu te aștepți deloc!