CONȚINUT
TRAILER
LUNA ACEASTA
ARHIVĂ

În TNT Action Fridays, închei săptămâna cu acțiune pe muche de cuțit și aventuri electrizante, la cote maxime!

 

Pe Denzel Washington, Christopher Walken și Dakota Fanning îi poți întâlni în rolurile principale din Man on Fire, unde John Creasy este un fost agent CIA care jură răzbunare oamenilor care au răpit-o pe micuța Pita Ramos, fetița pe care acesta trebuia să o protejeze.

 

Knock Off este aventura neobișnuită a lui Jean Claude Van Damme și a lui Rob Schneider, o echipă bizară alcătuită dintr-un creator de modă și un agent CIA sub acoperie. Filmul urmărește aventurile spectaculoase în care echipa e angrenată în combaterea terorismului și nimeni nu e ceea ce pare.

 

Și dacă acțiunea nu te-a captivat îndeajuns, în Drive îi poți vedea pe Ryan Gosling și Bryan Carston, unde un mecanic auto este cooptat într-o echipă de curse finanțată de bani negri și se îndrăgostește de o femeie căsătorită cu un individ periculos, aflat în închisoare.

 

Încheie Vinerea de Acțiune cu filmul lui David Ayer și urmărește-l pe Keanu Reeves în povestea unui polițist sub acoperire implicat în moartea unui coleg, care încearcă să își dovedească nevinovăția.

TRAILER

LUNA ACEASTA LA WARNER TV

07 Mai
21:15
Vineri

Pus pe jar

Loading...
14 Mai
23:00
Vineri

Afaceri necurate

Loading...
22 Mai
00:05
Sâmbătă

Cursa

Loading...
28 Mai
23:00
Vineri

Stăpânii străzilor

Loading...