CONȚINUT
ARHIVĂ
DESPRE SERIAL

Aventura continuă la TNT în luna august.

 

Serile de vineri din luna august vor sta la TNT sub semnul aventurii, iar în prim-plan vor fi actorii Christian Bale, Matthew McConaughey, Gerard Butler, Mel Gibson, Danny Glover, Nick Frost și Alex Esmail.

 

Lineup-ul este alcătuit din „Armă mortal (1987)", „Regatul de Foc (2002)", „Mortal Kombat (1995)" și „Atacul (2011)Acțiune spectaculoasă, suspans la cote maxime, efecte speciale uimitoare și deciziile contracronometru sunt doar câteva dintre ingredientele care îi așteaptă pe telespectatori în fiecare seară de vineri la TNT!

 

Program:

06/08 de la 20:50 *** Armă mortală (1987)

13/08 de la 20:25 *** Regatul de foc (2002)

20/08 de la 21:55 *** Mortal Kombat (1995)

27/08 de la 22:00 *** Atacul (2011)

CE PUTEȚI VEDEA

Mel Gibson, Danny Glover deschid programul de aventură cu „Armă mortală", o comedie de acțiune care urmărește aventurile a doi detectivi ciudați ai LAPD care fac împreună o echipă buclucașă: Martin Riggs (jucat de Mel Gibson), fost soldat membru al Beretelor Verzi, devenit suicidal după moartea soției și Roger Murtaugh (Danny Glover), un polițist veteran de 50 de ani.

 

În „Regatul de foc", Christian Bale și Matthew McConaughey sunt Quinn Abercrombie și Denton Van Zan, eroii care apără rasa umană și încearcă să supraviețuiască dragonilor căci, la douăzeci de ani după ce proiectele de forare a tunelurilor au trezit dragonii de mult îngropați, aceștia au pus stăpânire pe Pământ, devenind rasa dominantă.

 

Robin Shou, Christopher Lambert oferă un un adevărat recital de arte marțiale în „Mortal Kombat". Cu efectele speciale extrem de spectaculoase, filmul spune povestea a trei mizantropi care ajung ăn situația de a răspunde de soarta întregii umanități când forțe malefice de pe celălalt tărâm amenință Pământul, dar oferă o ultimă șansă muritorilor la un campionat de kung fu pe viață și pe moarte.

 

„Atacul" încheie vinerile de aventură. De această data, o bandă de tineri din sudul Londrei luptă împotriva invaziei unor monştri extratereştri, care le transformă proiectul de locuinţe într-un câmp de luptă SF. Cu complexul rezidenţial asediat, copiii duri de pe stradă se transformă în eroi care fac prăpăd.