CONȚINUT
TRAILER
LUNA ACEASTA

Alătură-te luptei împotriva mașinilor cibernetice în Weekend-urile Matrix, numai la TNT! Urmărește cele trei filme ale trilogiei Matrix regizate de surorile Wachowski în care Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss și Hugo Weaving sunt eroii principali.

 

Într-o lume dintr-un iitor distopic, umanitatea este subjugată de mașinării inteligente cibernetice într-o realitate simulată, numită The Matrix. Mașinăriile îi folosesc pe oameni și corpurile acestora ca sursă de energie. Atunci când Thomas Anderson, un hacker cu nume de cod Neo, descoperă adevărata realitate, acesta este prins în lupta împotriva mașinilor cibernetice, alături de alți câțiva aliați cu puteri speciale care au reușit să scape din Matrice.

 

Seria the Matrix este un exemplu de film cyberpunk, un gen al science-fiction-ului în care regizorii s-au inspirat din animațiile japoneze și din filmele cu arte marțiale, folosind din plin coregrafiile spectaculoase și efectele speciale. Este filmul care a inventat efectul de mișcare cu încetinitorul numit bullet-time.

TRAILER

LUNA ACEASTA LA TNT

02 Aprilie
21:00
Vineri

Matrix

Loading...
03 Aprilie
21:05
Sâmbătă

Matrix - Reîncărcat

Loading...
04 Aprilie
21:00
Duminică

Matrix - Revoluții

Loading...