CONȚINUT
TRAILER
LUNA ACEASTA
ARHIVĂ
DESPRE SERIAL

În luna iulie, TNT își așteaptă telespectatorii cu filme pline de energie și suspans pe tărâmuri care mai de care mai spectaculoase.Programul „Vinerile de aventură" din iulie este un set de producții dedicat unora dintre cele mai importante filme de aventură. Printre numele mari care țin capul de afiș al acestor producții se numără: Kevin Costner, Morgan Freeman, Sean Connery, Tom Cruise, Cameron Diaz, Vin Diesel, Samuel L. Jackson, Wesley Snipes și Lucy Liu.

 

Acțiune spectaculoasă, suspans la cote maxime, efecte speciale uimitoare și deciziile contracronometru sunt doar câteva dintre ingredientele care îi așteaptă pe telespectatori în fiecare seară de vineri la TNT!

TRAILER

LUNA ACEASTA LA WARNER TV

02 Iulie
20:35
Vineri

Întâlnire explozivă

Loading...
09 Iulie
20:30
Vineri

Triplu X

Loading...
16 Iulie
23:10
Vineri

Arta războiului

Loading...
23 Iulie
20:15
Vineri

Îngerii lui Charlie

Loading...

CE PUTEȚI VEDEA

În „Triplu X", Vin Diesel joacă rolul agentului XXX, un non-conformist cu o personalitate debordantă, un iubitor al sporturilor extreme, cascador și, mai nou, spion rebel pentru National Security Agency. În noua sa funcție este trimis în misiuni periculoase unde va trebui să-şi folosească abilităţile pentru a ține piept unui duşman neînfricat, isteţ şi bine organizat. Din distribuție mai fac parte Asia Argento, Samuel L. Jackson, și Marton Csokas.

 

„Arta războiului" este un thriller tensionat cu Wesley Snipes în rolul principal. Neil Shaw (Snipes) este un agent sub acoperire care lucrează pentru Secretarul General al Națiunilor Unite. Prins între intrigi, minciuni și lupte contra-cronometru, el este ultima apărare a Națiunilor Unite.

 

„Îngerii lui Charlie" este poate cel mai îndrăgit film cu detectivi. Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) şi Alex (Lucy Liu) sunt trei îngeri superbi și extraordinari mereu gata să lucreze pentru Charlie. Alături de devotatul lt. Bosley (Bill Murray), ele trebuie să pună la cale un plan de crimă şi răzbunare ce ar putea distruge intimitatea individuală pe glob.

 

Kevin Costner interpretează celebra legend a lui „Robin Hood, prințul hoților". Povestea lui Robin Hood e una dintre cele mai mari aventuri din istorie, o adevărată legendă care a supraviețuit secole și care a generat câteva interpretări memorabile pe marile ecrane. Acum, bătăiosul erou popular se întoarce sub trăsăturile lui Kevin Costner, pentru a se confrunta cu ticălosul prefect al Nottingham.